Bestyrelse

Formand: Cecilie Sund Kristensen

Jeg hedder Cecilie og er stifter og formand for foreningen. Jeg har udgivet 4 digtsamlinger og har desuden bidraget til flere antologier. Udover at være forfatter er jeg også fotograf og selvlært grafiker og har været med til at lave forsider til flere digtsamlinger. Blandt andet Michael Dysts Den forkerte vej og Slagmarkens Linjer, og vores bestyrelsesmedlem Nannas Pulsens Koordinater. Jeg er begyndt at arbejde mere som grafiker og har for nylig stået for opsætningen af oversættelsen Lys fra Ældgamle Stjerner af Richard Merli – Oversat af Martha Elias.

Litteratur har altid fyldt meget i mit liv, og det er netop af den grund, jeg ønskede at skabe en forening, hvor folk kan samles og blive samlet om litteraturen og blive en del af den.

Jeg er også ambassadør og erfaringsperson for Exitcirklen og læser Litteraturvidenskab på Københavns Universitet.

Næstformand: Celeste Sylvest Brix Møller

Mit navn er Celeste. Jeg er 30 år og bor i Hillerød med min kæreste. Jeg har en bachelor i retorik fra Københavns Universitet. I fritiden synger jeg i kor og fotograferer/tegner.

Det bedste, jeg ved, er at skabe og dele oplevelser med andre mennesker – litteratur, såvel som kunst og musik. Jeg er selv vokset op i et hjem, der på mange måder egentlig figurerede som bibliotek, med de resterende nødvendige dagligdagsmøbler placeret rundt omkring i stuer og værelser.Jeg er derfor begejstret for at være med i bestyrelsen i FFLH og glæder mig til at være med til at kultivere litteraturglæden.

Bestyrelsesmedlem: Nanna Lundgaard Arbøl

Mit navn er Nanna, jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og vores lille søn. Jeg har tidligere udgivet digtsamlingerne Under Cassiopeia og Pulsens Koordinater, og til dagligt står jeg bag Instagram-poesiprofilen Hverdagslinjer.

Når jeg ikke begiver mig rundt i skrive-verdenen, så sidder jeg i teatrets mørke eller drikker kaffe, og i september 2020 påbegynder jeg studie.

FFLH er for mig et frirum, hvor kreativitet og passion får lov at blomstre, og det er virkelig noget, jeg sætter pris på.

Bestyrelsesmedlem: Nicoline Christensen

Nicoline er 20 år gammel, og har sabbatår efter at have afsluttet gymnasielle uddannelse i 2019. Hun er udgivet i Kodyle Tider, og har vundet sit indpas i forfatterkredse gennem københavns poesiscener.

Nicoline underviser til dagligt i tysk og dansk, og ellers så har hun stiftet gruppen Unge Hjælper Unge og er SoMe ansvarlig for Ukøn Poesi.

Kommunikationsansvarlig: Cæcilie Sylvest Brix Møller

BA Informationsvidenskab og kulturformidling, boghandler, litterat og skribent. Født d. 26. juli 1990, København. Jeg er det vi i faget kalder “bibliotekarbarn”. Min far var en spøjs digter og sjov underviser i dansk hos Dansk Flygtningehjælp, talte fem sprog flydende, lærte mig gotisk skrift og fragtalprogrammering. Min moder var ansat som bibliotekar på Frederiksberg Hovedbibliotek og tog mig og min tvillingesøster med gennem bøgernes verden. Min moder gav mig kærligheden til biblioteket og er den jeg måler mig efter, når jeg stræber efter at gøre en forskel i verden.

Udover at være kulturelt dannet, på filosofistudiet og da jeg stak af til Paris og boede i en boghandel, er jeg en ung iværksætter, som holder af at udvikle tilbud til mennesker gennem litteraturen. Jeg har en lang erfaring inden for den litterære branche, ikke blot som formidler, men også som sælger af kultur, med års erfaring inden for ikke bare bibliotekets verden, men også forlags- og boghandlerbranchen.