Indsend bidrag

Plenum Vol. 6 udkommer 15. december 2021

Tema: Grænser

Deadline for tekstbidrag: 24. november kl. 23:59

Max antal anslag pr. tekst: 4800 (to normalsider)

Bidrag sendes til plenum@fflh.dk

(man må gerne sende mere end én tekst, hvis man har lyst)

Når i har sendt en tekst modtager vi ikke ændringer i teksten efter deadline for indsendelse – medmindre forfatteren selv opdager stave- og tastefejl selvfølgelig.

OBS: Læs nedenfor hvad I giver os lov til, når i indsender jeres bidrag.

Aftale i forbindelse med Tidsskriftet Plenum

Mellem Foreningen for Litterære Håndsrækninger og bidragsyderen.

  1. Bidragsyderen har ophavsretten til de tekster, der er sendt ind af Bidragsyderen til Tidsskriftet Plenum. Det samme gælder for teksterne efter eventuelle rettelser i forbindelse med korrekturlæsning.

  2. Ophavsretten til Tidsskriftet Plenum tilhører Foreningen, men det begrænser ikke Bidragsyderens ophavsret jf. Ophavsretsloven § 5, udover hvad der følger af denne aftale.

  3. Foreningen er berettiget til at gengive uddrag fra Bidragsyderens tekster på Foreningens hjemmeside og på Foreningens sociale medier. Bidragsyderens ideelle rettigheder, efter ophavsretslovens § 3 ,skal i den forbindelse respekteres.

  4. Foreningen er berettiget til at udgive bidragsyderens indsendte tekster på hjemmesiden i et PDF dokument og i fysisk form, skulle det komme på tale.. Deltageren har ikke krav på betaling.
    1. Såfremt bidragsyderen fortryder indsendelse af tekster og billedmateriale, skal dette oplyses til foreningen senest en uge før angivne udgivelsesdato. Tekster og billedmateriale kan ikke trækkes tilbage efter tidsskriftet er udgivet.
    2. Foreningen er berretiget til at lave korrekturlæsning og rette stave- og tastefejl i indsendte tekster i forbindelse med udgivelsen.
  5. Hvis et forlag eller andre senere ønske at udgive Bidragsyderens tekster eller billedmateriale, skal Bidragsyderen selv træffe særskilt aftale om det.
  6. Aftalen træder i kraft ved indsendelse af bidrag til tidsskriftet, og kræver ikke særskilt kontrakt til bidragsyderen. Ved indsendelse af bidrag accepterer bidragsyderen disse betingelser.

Formål:

Formålet med tidsskriftet er at give kunstnere et medie, de kan dele på udover de medier de selv benytter sig af. At givet ordet og billedkunsten mere plads i hverdagen, og at skabe et let tilgængeligt tidsskrift for alle.

Foreningen for Litterære Håndsrækninger