Plenum

Vi bryggede på en ide om et tidsskrift i sommeren 2020. Inspirationen kom klart til os på baggrund af covid-19 situationen. Vi ville jo rigtig gerne have startet på et nyt bogprojekt, men begyndte at tænke hvad vi kunne gøre hjemmefra, som ikke nødvendigvis krævede at vi i foreningen mødtes eller at andre skulle mødes.

Ideen med et mikro-tidsskrift blev kastet rundt i mellem os. Vi havde forskellige ideer og overvejelser og tænkte at 5 tekster var en god måde at starte på. Vi fik desuden to nye medlemmer i foreningen, hvilket gjorde det muligt for os at administrere den opgave det er at modtage tekster og billeder, være i kontakt med bidragsydere, udvælge, læse korrektur og sætte tidsskriftet op.

Plenum fik sit navn, fordi foreningen er baseret på at alt tages op i plenum. Vi er et 100% direkte demokrati i foreningen og stemmer om alting, mens alle stemmer tæller lige meget. Vi følte at navnet gav mening, så vi startede tidsskriftet og udgav det første i August 2020.

Planen er på sigt at udvide tidsskriftet og gøre det større. Vi ønsker at give jer så varieret poesi og kortprosa som muligt. Derfor afventer vi lige nu en tid, hvor vi kan optage flere medlemmer i foreningen, der ønsker at være en del af at udvide Plenum. Grundet Covid-19 er vi dog stadig tøvende, da det er svært at mødes.