Projekter

Foreningen for Litterære Håndsrækninger ønsker at skabe projekter, der samtidig også skaber opmærksomhed på kulturen og menneskene i den. Vores primære fokus er på udgivelse af antologier, hvis overskud skal doneres. Det at være en frivillig forening betyder, at vi ikke selv beholder de penge, vi samler ind gennem salg af bøger. Vores første projekt Kodyle Tider har ind til videre indsamlet 7100 dkk til Ventilen.

Vi arbejder løbende på fremadrettede projekter. Ikke blot antologier, men en masse forskellige spændende ting, der har med litteratur at gøre. Vi ønsker nemlig at bruge litteraturen til at skabe bevidsthed om forskellige emner. Da vi valgte Ventilen som vores første at give støtte til, var det fordi vi i forvejen havde en idé om at lave en antologi om ungdom. Ventilen udbreder viden om ensomhed og støtte ensomme unge i Danmark. Det gav og giver virkelig god mening for os støtte Ventilen, fordi de gør en forskel i Danmark, som vi i foreningen har respekt for.

Løbende vil der her på hjemmesiden og på vores instagram og facebook blive opdateret om fremtidige projekter. Her bliver det ligeså muligt at sende bidrag ind til de prjekter, der nu skulle komme, og det glæder vi os til.

Alle donationer, der gives til forening, bruges til at finansiere fremtidige projekter.

Har du en idé til et projekt, der ville give mening for foreningen, og som du måske gerne selv vil være en del af, så send os en besked på vores kontaktside eller på info@fflh.dk